Fortsatt firande

Idag är det Mors dag❤ En dag som kan innebära inte bara tacksamhet och glädje, utan ibland också sorg och saknad- över de som fått gå för tidigt eller de som så gärna vill ha barn, men inte kan få. Eller också så kan det finnas andra omständigheter som gör en extra påmind om det som kunde ha varit.... Jag skänker alla er en extra tanke idag❤ 
Själv har jag hunnit vara en sväng till min mamma, tillsammans med dottern och hennes familj. Min syster och svåger var också där. Kul att vi kunde komma samtidigt!
 
Av dotra fick jag en jättefin bricka, som passar mig perfekt. Både texten och träfärgen är ju jag i ett nötskal. När sonen kom hem från jobbet fick jag en slant att köpa sommarplantor för.
 
 
 
Det brukar ju bli några plantor, innan tanten är nöjd, så det bidraget är mycket välkommet. Annars så firar vi inte dagen här hemma desto mer, eftersom vi fortfarande har förmånen att ha både mormor och farmor att besöka. Mannen har varit på Motorstadion idag, så det andra besöket gör vi efter middagen.
 
Då jag firade en massa saker en dag tidigare i veckan glömde jag nämna ytterligare ett firande. Jag fick resultatet från mammografin den dagen och allt såg bra ut. Jag hann aldrig oroa mig den här vändan, vilket var skönt. Ibland är det bra att ha mycket omkring sig. 
 
Loppispremiären är också avklarad. Stod med dottern och sålde, iförd mössa, fleecetröja och täckjacka. Fy, va kallt det är här! På kvällen passade det extrabra att ta en bastu och få upp värmen. Barnbarnet verkade också njuta lika mycket. Hon ville upp till mormor på översta laven, mellan doppen och plasken i vattenbaljan. 
Idag är det vila som gäller. Trött och sliten, men nöjd  och glad. Återstår dock att tömma loppisbilen. Orken räckte inte till det igår. Det kommer ju en dag imorgon också.
 
So long!

Massor att fira

Har fredag fast det är onsdag. Lättnaden över att mamma fått lägenhet på bottenvåningen nära en affär är obeskrivlig. 
Mannen har kommit hem från sin rallyresa till Portugal och har fått många fina minnen att se tillbaka på.
Barnbarnet har varit hos mommo och moffa själv på eftermiddagen och sedan premiäråt vi hela familjen på altanen. Supergott och mysigt! 
Jag kom ihåg att gå på garnaffären och köpa en virknål, som jag insåg att jag faktiskt behövde. Jag kom ut med den OCH en hel del garnnystan. Svårt att stå emot när priset var 5kr/nystan.
 
 
Jag kände mig som ett barn på julafton och tänkte när jag stötte ihop med en nöjd kille bärandes på två backar öl att....Jag är minst lika lycklig som du!!! Om inte mer...
 
Til saken hör att precis innan så hade mannen varit in på samma äffär som den killen och köpt "Pinnvinet" åt mig. Snacka om att reklamen påverkar...
 
 
 
Det tog ett tag innan jag( med mina långa ledningar) förstod varför det kallas för just Pinnvinet. När jag till slut fattade varför, så ville jag absolut testa det... pinnfixerad som jag är. Jag får dock återkomma med mitt omdöme tills jag smakat den. Sparade lite på både den och flaskan mannen hade köpt på Taxfreen i Portugal. 
Den som spar, hon har.... Få se hur länge;-)
 
Veckans junta resulterade bl.a i en tygklädd pärm.
 När jag som grädden på moset skulle börja sätta in mönster i den, stötte jag på patrull. Hade inte uppmärksammat den viktiga detaljen att pärmen bara hade två ringar och naturligtvis passade inte hålen från vår 4-hålade hålslagare de hålen!!!
 
 
Men pärmen blev fin i alla fall😉
 
 
Mommos❤
 
 

Mat och prat

Två dar i rad har jag blivit väckt av två söta tjejer, som börjat dagen med långpromenad. Efter sängmys har vi ätit frukost/mellis tillsammans. Jag känner mig så lyckligt lottad❤
Idag har vi varit och storhandlat mat, vilket tog musten ur mig alldeles. Inget ovanligt i och för sig. 
 
 
 
Cesarsalladen vi slängde ihop när vi kom hem var välbehövlig och supersmarrig. 
 
Igår hade jag mysdag med väninnan. Det kändes som att vara på semester i en annan stad på ett sätt, eftersom vi besökte ställen som jag inte varit på innan. Lunchen på Lemon Tree var magiskt god och miljön otroligt avslappnande. Kaffet var gott också.
Några noggrant utvalda affärer besökte vi sedan, innan vi kände att det hade varit gott med mer kaffe. Kom på att gå och kolla in Kaleido. Dit går jag också gärna fler gånger. Mådde väldans gott i de sköna fåtöljerna.
 
 
Torsdagar har de Hantverkscafe 15-17. Vi kom precis innan det. Kanske får prova det nån gång. 
 
Gäspningarna avlöser varandra här i soffan. Skönt att jag inte behöver göra så många knop resten av kvällen. 
Behöver vila mig i form till imorgon känns det som.