Firande här och där

I onsdags firade vi 20-årig bröllopsdag❤️
 
 
Det blev en finmiddag på Tages, med utsikt över Västra Kajen.
 
 
Tanken fanns att vi hade kunnat köra dit husbilen och övernattar istan. Men tyvärr öppnade de inte förrän tre dagar senare. Vi fick kolla på när de skottade upp platserna. Dessutom så gick starten för en pimpeltävling medan vi väntade på maten  
 
 
 
Gott som tusan var det! 
Efterrätten var lite mastig, men väldigt läcker.
 
 
Tog en prommis till Bishop's sedan, men vi var både mätta och nöjda och ville hem ganska fort. Som vanligt😉
 
 
 
Det var riktigt mysigt att vara i stan kvällstid ändå. Påmindes om hur fina, gamla byggnader och annat vi har, som man inte alltid tänker på när man är in och gör ärenden.
 
 
Väl hemma satte vi oss på "Jills veranda" .Vi hade inte sett nåt avsnitt tidigare, så vi hade underhållning resen av kvällen.
 
Dagen efter fyllde mannen år. Vi hade dock bestämt att vi skulle fira honom under helgen när alla var lediga, så det blev en lugn dag.
 
På lördagen firade vi däremot ute vid brasan  Vi hade nästan alla väder. Mulet men varmt, blev till strålande sol för att sedan övergå till kraftig blåst.
 
 
Så tårtan fick vi äta inomhus. Men mysigt att vi ändå kunde vara ute så pass länge. Våffeljärnet fick jobba också idag. Eller rättare sagt de som fick äran att sköta om gräddningen. 
 
Mamma har varit här hela helgen. Det var länge sedan sist. Så mysigt att få passa upp henne lite extra för en gångs skull.
I november fyller hon 80 år, tanten!!!  
 
Emellanåt blev det lite väl mycket action även för mormor, men mellan varven var det lugnt. En gjorde koja, utan tak, men nästan viktigast var att hämta lyktan, så han skulle ha lyse. Han måste ju se att läsa, vilket han också gjorde en stund....läste högt för oss.
 
 
Den större stickade sina första maskor i helgen.
Hon ville också göra som mormor. 
 
 
Det slutade dock med att hennes mamma fick lust att se om hon kom ihåg hur man gjorde. Tålamodet på 6-åringen tog som vanligt slut ganska fort....En filt till en Barbiebaby blev resultatet😆 (barnbarnets idé)
 
Själv håller jag på färdigställa "påsksockar" till barnbarnen. Och har mannen tur hinner hans bli klara också. Vem hade kunnat ana att JAG skulle börja sticka sockar? Inte jag i alla fall....