Veckan som gått

 
Veckan som gått har varit fylld av gemenskap,varvad med egentid i böckernas värld. Jag har plöjt igenom tre böcker av olika karaktär.
 
 
Tror dock att jag gråtit till alla. Mer eller mindre i alla fall. "Den hemliga dottern" handlar om två familjer - en i USA och en i Indien. Man får följa deras liv parallellt samtidigt som deras handlingar påverkar livet för dem allihopa. Modersskap, kulturskillnader, släktskap och kärlek är huvudingredienserna. Rekommenderar den varmt.
"Robson" är en verklighetsskildring om ett ungt par som blir förälskade och strax efteråt blir Robson sjuk. Cancern som han haft tidigare har spridit sig. Mycket kärlek och sorg där.
"Cocktails för tre" handlar mycket om vänskap, skuld och skam, rädslor och om hur det kan påverka livet. Tre väninnor träffas varje månad på en bar och delar(eller delar inte...) med sig av sina liv. Lättläst och läsvärd tycker jag.
 
I onsdags bjöds det på cafékväll på "Sinnenas". Te, fika, modevisning och musik. Mycket trevligt att dessutom få tillfälle att umgås med vänner som jag inte träffat på länge. Intrycken blev dock för många ganska snabbt, så det blev en kort och mysig tillställning för vår del. Alla fick dessutom en påse med lite av varje i när vi kom dit.
 
 
Torsdagen tillbringade jag med en mycket nära vän i Boden. Många och stora loppisar har de där som kan göra min dag. Dagens inköp blev bl. a den här glasburken.
 
 
 
 
En fika på stan hjälpte också till att göra dagen ännu mer njutningsfylld :-)
 
Och så har vi ju blivit bjudna på bröllop i sommar!
 
 
Det ser jag fram emot jättemycket!. Vi har redan bokat hotell, så att vi säkert ska få plats. Känns lite extra kul att det blir i Storforsen, där vi också bodde när vi gifte oss för ganska precis 10 år sedan. Nu är sviten upptagen, så vi får nöja oss med ett vanligt dubbelrum :-)
 
Efter helgens aktiviteter, med bl a Arcusloppisen igår, så var jag väl inte den alertaste och socialaste människan på jorden när vi i går kväll våldgästade syrran. Sorry syrran.... men " my good" vad färdig jag var!
 
Nu behöver jag luft och ska passa på att gå ut innan jag hinner slänga mig på soffan och såsa till igen.
 
Ha en bra fortsättning på söndagen, vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Megaloppis

Blev hämtad på morgonen av härliga vänner, som liksom jag gillar att gå på loppis. Och idag var det loppis så att det räckte och blev över. Tack vare mina rutinerade vänner så hade vi matsäck med oss i bilen och träffades emellanåt för att fylla på med energi, både i matväg och socialt. Däremellan gick vi var för sig och hoppades hitta några fynd. Mycket folk var det!
 
 
 
 
Jag är helnöjd med mina köp. Det allra roligaste var en sjökarta över vårt område. Jag har länge velat ha en att rama in. Den bara låg där överst i en hög med inplastade kartor och väntade på mig! Så kul!
 
 
Övriga inköp har ni här... Våningsfatet ska putsas upp, änglarna målas och krukan ut i nån rabatt. Scrapbookingspapprena lär komma till användning här framöver :-) Och schablonerna får ta plats i pysselbyrån i väntan på passande objekt.
 
Nöjd, glad och slut är sammanfattningen av dagen! Tack J&J för en jättejättetrevlig dag! De här gör jag gärna om :-) Ska däremot försöka komma ihåg en gaffel eller annat passande hjälpmedel till intagandet av lunchen. Lite ovant att äta pasta och kycklingsallad med händerna /bröd. Tur att en småbarnsmamma i gänget hade våtservetter så att jag i alla fall hade rena händer:-)
 
Nu väntar ett besök hos SysterYster :-)
 
Trevlig lördagkväll på er allihopa ♥
 
 
 
 

Längtar....

Känner mig lite låg och får inte så mycket gjort. Tänker och har mycket idéer men kommer inte till skott. Jag har i alla fall rensat bland fotona på datorn OCH sparat dem på en extern hårddisk, så det känns tryggt. Egentligen en ganska rolig sysselsättning det också, när jag väl tog mig tid att göra det. Lockas inte längre av alla bilder från ispromenaderna som gett mig så mycket under vårvintern, utan börjar se fram emot värme, grönska och växtlighet.
 
 
 
 
Det här är lite saker som jag vill göra:
Måla ramar + lite annat smått och gott
Städa köksskåp och lådor (beställt ny häll och ugn som kommer nästa fredag)
Baka bröd
+ en hel lista till...
 
Vad ska jag välja idag?
Om jag nu ska välja....
 
KRAM