Kul på hjul

Plötsligt händer det! Vi har blivit med husbil! 
Det har varit vår dröm i många år och nu har vi bestämt att vi ska fullfölja den drömmen. Tankarna har snurrat friskt de senaste månaderna, men när det känns rätt, så känns det rätt. 
Efter alla husbilar vi tittat på i vår prisklass, så gick det snabbt att bestämma oss när vi fick se den här. Fräsch för sin ålder och noggrant genomgången av firman ger en enorm trygghet. Den som väntar på något gott...
 
Vi har erfarenhet av husvagnslivet från när barnen var små, vilket vi älskade. Så nu ser vi i första hand fram emot övernattningar i fin natur på lagom avstånd hemifrån, där vi kan må väl och njuta av miljöombyte emellanåt. 
Det första jag gjorde i måndags när vi hade varit och tittat på den, var att gå och köpa ett våningsfat i plast på Biltema.
Jag har hela tiden sagt att ett sånt ska jag köpa när vi har köpt husbil. Så man kan väl lugnt säga att mina krav inte är så stora. 
 
Det roligaste var att överraska barnbarnen ikväll. De blev eld och lågor och har redan börjat planera utflykter med mommo och moffa. 
 
En intensiv dag med läkarbesök, husbilsköp och barnbarnsbesök sätter sina spår. Trött, men lycklig ser jag framemot nya erfarenheter och upplevelser.