Nöjd och glad

Ännu en vecka med härliga träffar. De tre första dagarna var jag på loppisraid med tre olika gäng. En del mer vanliga än andra. Juntan inledde veckan förstås. Det blev en stunds terapi i knapplådorna igen. Det är faktiskt riktigt rogivande att dra fingrarna genom en rejäl samling knappar. Prova om du inte tror mig! Förutom några enstaka, specialknappar så fyndade jag också en jättefräsch svart ulljacka för 75kr. Så nöjd så!
 
Med mannen och bästisen blev det ytterligare en tripp dagen därpå. 
 
 
Plåtkorgar har jag så svårt att gå förbi, men de kan man väl inte ha för många av tänker jag. Färdigpyntad var den dessutom. Ingen av oss var så där jättefräsch, så det handlade bara om ett par anhalter, plus lunch förstås. Äta bör man...och mysa också för den delen :-)
 
Nästa dag fick jag besök från Råne och Boden. Medan en av vovvarna var hos veterinären, så gjorde vi stan. Dottern var också ledig och hakade på. Herregud, så trevligt man kan ha det! Lunch ingick idag också. Vilken lyx! Förutom att jag inhandlade årets första julklapp, så tittade jag bara idag. Och önskade...
Är det jul så är det ;-) 
 
På hemmafronten har det kommit upp lite krokar och knoppar i pysselrummet. Och skåpförvandlingen går framåt. Pö om pö...
 
 
 
"Göra färdigt" är ju en stående punkt på agendan och ibland kommer motivationen när jag behöver frigöra plats till annat. Så blev det häromdagen. 
 
 
En av fyra tygblommor som jag tvekade att beställa från Panduros höstrea, men som till slut hamnade i varukorgen, passade perfekt som dekoration på den halvfärdiga flaskljusstaken. Kanske den får stanna i hemmets lugna vrå ändå. 
 
Vädret har blivit kallare, men snön syns ännu inte till.
 
 
 
Och utsikten är jag fortfarande inte less på. Tror aldrig att jag blir det heller. 
 
Idag tänder vi ljus både på gravarna och här hemma. Det är så himla mysigt med ljus i mörkret. Mamma följer med hit efter kyrkogårdsbesöken och så går vi en sväng på loppis på Nolia imorgon.
 
Mys o Må♥
 
 
 
 

Feel good- mood

I veckan har jag verkligen gjort feel-good-saker varje dag. Under hockeymatchen i torsdagskväll fick jag meddelande från dottern om att gå på yoga på fredagen. Eftersom det inte är så ofta som hon är ledig på fredagar, så valde jag att haka på fastän mamma sov över. Vi fixade pensionärsdagis åt henne hos svärmor, som bor vid yogan och handlade med henne efteråt. Det finns lösningar på det mesta :-)
 
 
Jag är dubbelt glad över denna stund. Äntligen blev det av! Jag har skjutit upp det hela hösten av olika anledningar, och nu hoppas jag att jag kommer iväg fler fredagar. Det var också supermysigt att göra det med gulliga dottern. Jag hoppas även att det blir fler såna gemensamma tillfällen. 
Efteråt blev det tre-generationers lunch på Trend, vilket ju inte händer jätteofta, så det blev en riktigt mysig fredag med andra ord.
Kvällen bestod av vila framför TV:n. Lyxade till det med några grymma chokladkulor, som visserligen kostade kulor, men ack så goda de var.
 
 
Idag var det så dags för höstloppisen på Arcus. I år fick vi sällskap i kön av dottern med pojkvän och deras kompisar. Vi bara råkade komma samtidigt ;-D
 
 
 
Några kul grejer hittade jag bland alla hundratals stånd. Summan av mina inköp blev hela 80 kronor! Siffrorna på träförvaringen kommer jag att göra om. Synd att det inte var 66 i stället- det hade gått hem. Vit snedslå på rulle kan vara bra att ha hemma och leksaksbakformen kanske kan passa längst upp i ett våningsfat. Scrapbooking paketet var helt oanvänt och plåtskylten ska nog få ersätta en annan "skylt" - i köket  förstås...
 
Som vanligt så var det skönt att återvända till hemmet efteråt. Mötte i princip mina män ( ;-) ) i dörren, vilket innebar stund för mig själv innan det är dags att bege sig till kvällsmatchen hos goda vänner.
 
Lite mat i magen då kanske...
 
Ha en bra fortsättning på helgen allihopa ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Norrskensgurun

Jag har fått lillåtelse att lägga upp några av  min kompis fantastiska bilder från i söndags, då hon kom ut till oss för att fota norrsken. Själv hade jag inte ork att haka på, mer än att jag var med en stund och njöt av skådespelet. Sedan gick jag in i värmen och såg "Bron". Från en härlig "aspare" till en annan 😁
 
Foto: Veronica Sundström
 
Foto: Veronica Sundström (förstås 😉)
 
Senare blev det te och macka och mysigt kvällssurr- nästan nattsurr för den delen. Söndagsbusigt liksom 😃
En upplyftande avslutning på veckan som var.
Denna vecka inleddes lika upplyftande. Första juntaträffen med bebis, hemma hos nyblivna familjen, var så himla mysig. En virkad bläckfisk fick bli presenten.
 
             
 
 
 
Förutom att få hålla i den lille godingen, så åt vi jättegod Rawfood chokladkaka, som en av oss lagat till och tagit med. Hann också med en hockeymatch i lyxlogen på kvällen, samt uppvaktade herrn i huset en dag i förskott.
 
Dagen efter var jag på peptalk hos bästa sjukgymnasten. Det var ett tag sedan sist och med andra ord välbehövligt. Hur 17 kan jag ha haft sån tur att träffa på en sån vettig och jordnära sjukgymnast? Inga måsten överhuvudtaget, utan fokusering på möjligheter i stället. När jag kommit upp till frikort kan jag dessutom börja träffa henne oftare utan att ruinera mig, vilket känns hoppfullt. 
 
Nu sitter jag här med hundvakten,  dvs min mamma,  som kommit för att vara med Pumin när vi far på hockey ikväll i Coop Arena. Lady's night blev allas till slut. Så när vi fick tag på 3 för 300kr-biljetter, så slog vi till. 
Nu får de se till att vinna!!!
 
See you😙