Högt och lågt

Den här bilden symboliserar rätt bra känslorna i sommar. Det är högt och lågt och till viss del inte ens rötter som håller livsgnistan uppe. 
Mannen har diskbråck både i nacken och ryggen. Ryggen är värre nu än sist han röntgade sig, för några år sedan. Ont har han ju haft i många år, men det räckte tydligen inte med det. Jo, just nu känner jag mig lite ledsen och less på allt elände. Det känns dock lite bättre idag när sommarvädret kommit tillbaka. Väderkänslig är ett av mina förnamn.
Konstaterar att jag kanske får EN jättesolros i alla fall och kanske nån blomma i övrigt. 
 
Och squashen ser ut att leverera👏
Det är ju kul när andra halvan av pallkragen är bara jord🤔 Till nästa år får jag ta ett snack med hararna eller kanske snickaren är bättre att kontakta. Det är ju bara så tråkigt att hägna in det gröna....kanske får hägna in ett större område med grind? Fast de kanske tar sig över/under/igenom det också🤔 Tips emottages mer än gärna.
 
Annat mys vi ändå haft är sovfrämmande av ett av barnbarnen en natt i veckan. Det var sååå längesedan sist!
Jag önskar så att jag/vi skulle orka mer. Men vi kan bara göra så gott vi kan och försöka nöja oss med det lilla.
Det är ju fantastiskt att det inte alltid krävs så mycket. Det kan räcka långt att tvätta bilen i biltvätten😊 , pyssla/måla med mormor och meta med morfar.
 
Två lördagar på raken har jag och en kompis varit på bilbingo. Förra sommaren var det ju helt dött på den fronten. Och vinstkassan från året före har sparats. 
Nu fick vi tuta hem 1000kr båda gångerna och alltså fylla ut kassan med 2000kr!!! Skitkul!
Nu ska vi bara bestämma vad vi ska göra för pengarna🤭
Det behövs ju då verkligen lite myspys att förgylla tillvaron med, så nu får vi helt enkelt börja göra av med lite kosing.
 
"En får göra det som går, när det inte går som man önskar"