Själavård

Jo, jag stjäl bra uttryck av släkt och vänner. Så här i hösttider, när man gör undan saker ute eller inne, som behöver göras eller för den delen "villhöver" göras, såå känns det så himla gott i själen, när det är gjort. Det är precis som en klok person sa: "Det är själavård det"! Tyckte det var "spot-on"! Det är precis så det känns, kanske mycket för att vi behöver ta hänsyn till värk och ork och att göra lite i taget för att inte kraschlanda(vilket händer ändå, men så kommer vi igen tids nog) Det är så härligt att klappa sig själv på axeln och känna sig nöjd!
 
September har varit bjudit på grymt fina dagar....
....och kvällar
 
När det lovades norrsken i söndags laddade vi med kameror, varm choklad och bullar och väntade in ljusfenomenet. Kan säga att det var mörkt runtomkring oss. Svart som natten! Mysigt och spännande var det, även om vi hade hoppats på ännu mera färger och aktivitet. Och jag behöver definitivt öva på kamerainställningar🫣 Det som inte används dagligen glöms bort fortare än fortast.
 
Idag har jag höstas lite lätt på gården.
 
Frisk luft är bra mot en annalkande förkylning, eller hur? Jag vill inte bli sjuk!!! Förra höstens långvariga sjukstuga var inte kul. Det räcker med allt annat som är...
 
Själavård i alla dess former behövs. Imorgon hoppas jag vi kommer iväg på en kort tur med husbilen. Bara vara, fiska om man vill, grilla och ha det gott.
 
 
Hur mycket jag än älskar att vara hemma så är det skönt att komma bort ibland.