I gott sällskap

I väntan på att se hur tremilen artar sig så kommer här en liten uppdatering. Jag har just kommit hem efter en liten loppisrunda med go´vännen :-) Vårloppis på havsbadet drog mycket folk. Inte så mycket som föll mig i smaken dock, men kom hem med två ramar därifrån i alla fall. 
Efter en snabbtitt hos syrran, där min andra syster också är just nu, så for vi vidare till PMU. Där hittade jag lite mer.
 
 
Jag tvekade lite över lyktlampan, men nu är jag glad att jag köpte den. Idéerna på hur jag ska fixa till den har börjat ta fart. Den kan nog bli riktigt fin!
 
Igår var jag på mitt andra yinyoga-pass. Denna gången avsludade jag med sopplunch. Jättegod kikärtssoppa! Och brödet var magiskt!
 
 
Sällskapet gjorde förstås också mycket för mysfaktorn. En juntakompis och en tidigare bekantskap från när jag gästspelade på konstlinjen var mycket trevligt bordssällskap. Gillar verkligen min nya fredagsaktivitet!
 
Mannen och sonen drog på rallyhelg till Lycksele efter middagen och jag mös på här hemma, med lite födelsedagspyssel, Let`s Dance-premiär och läsning. Kvalitetstid med mig själv är skönt ibland. 
 
Nu ska jag njuta av en ny favorit- Konrads kalasknäcke och hoppas att svenskorna orkar hänga med där framme ända fram till mål. Medalj varje dag hade inte varit dumt! ( det är lätt att bli bortskämd...)
 
Trevlig fortsättning på lördagen!
 
♦♦♦
 
PS. Visst blev det kalas idag igen! Brons för Kalla! Kanske byta namn till Kallas kalasknäcke :-) DS
 
 
 

Njutning

Snudd på en vecka har gått sen jag skrev sist. En vecka som jag ägnat åt många må-bra-aktiviteter och njutning.
Började med sockerchock....
 
 
...fortsatte med sparkturer på isen...
 
 
 
... en tripp till Miami...
 
 
( nja, ärlighet varar längst... egentligen satt vi i solrummet på Samvaron och låtsades att vi var i Miami ;-) Det var riktigt varmt och skönt, ljust och med härligt vågbrus och fågelkvitter i bakgrunden. Sand mellan tårna och en god "drink" på det. Alldeles fantastiskt härligt!!!)
 
Igår njöt jag av min julklapp från mannen - hotstonemassage ♥
 
  
 
Så skönt! Och så trött jag blev senare på kvällen. Helt slut, men på ett skönt sätt! Jag hade dessutom sån tur att hon just denna veckan hade 20% på alla behandlingar, så nu har jag 80kr tillgodo till nästa gång. Sånt gillar jag :-)
 
Igår slängde jag ihop eget godis. Jag passade på att göra dubbel sats och gav en burk åt min kompis, när vi for dit på hockeykväll. 
 
 
(kakao var också en ingrediens, icke att förglömma)
 
Mums, tyckte jag! Och lätt!
 
En förmiddag var jag och mannen på en liten shoppingrunda, åter med lunch på Subway. Det är ju så gott!
Jag var billigast, med mitt inköp av svarta-tavlan-etiketter. 
 
 
Jag började lite smått att märka några lådor i pysselrummet, för som det har varit så har jag haft problem. Jag har helt enkelt inte kommit ihåg vad jag har var och fått öppna många burkar och lådor innan jag hittat det jag sökt. Slöseri med energi, helt enkelt.
 
Jag har till slut bestämt mig för hur jag skulle få användning av mörkläggningsgardiner, som jag fick av en vän för några veckor sedan. Färgen var inte riktigt rätt nyans för sovrummet och så gillar jag våra nuvarande gardiner jättemycket, men de är tunna och lyser igenom en hel del. Lösningen blev att hänga dem dubbelt! Exakt likadana öljetter och samma bredd gjorde det väldigt enkelt. "Bara" att lägga upp och jag tog tag i det rätt snabbt med mitt gardinfållningsmått mätt. 
 
 
Jag känner mig med andra ord väldigt nöjd just nu. Jag inser att sömnen påverkar en hel del, men också att jag tagit tag i en del andra saker som får mig att må bättre. Livets prövningar är inte alltid så lätta att tackla, men jag är glad att jag även denna gång hittat vägar, och fått hjälp av andra att börja klättra upp ur gropen.
 
Nu kör både jag och skidlandslaget för guld varje dag :-) Vissa dagar lyckas vi bättre än andra, men vi gör i alla fall vårt bästa!
 
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Premiär

Äntligen! Jag har velat prova yinyoga ett tag nu och idag fick jag det äntligen till att bli. Jättemysig och avkopplande stund, trots att jag brukar ha lite svårt att sitta på golvet. Med hjälp av kuddar och andra hjälpmedel så funkade det riktigt bra. Yinyoga är en meditativ yoga där man sitter/ligger i samma ställning en längre stund och koncentrerar sig på andning och närvaro. Jag kommer definitivt att gå fler gånger och då även stanna på sopplunch efteråt. Jag hoppas på att få sällskap nån gång också :-)
 
                  
 
Sonen har precis varit ut och grävt fram sparken, så snart blir det premiärtur på isen. Montering av skidor och fotstöd kvarstår, men det är ju en baggis nu när sparken är framtagen. Återstår att se om Pumin fattar att hjälpa till att dra när hon är själv.
 
Alltså.... igår tappade jag en synål när jag satt och gjorde bakelser. Både jag och mannen letade frenetiskt utan framgång. Till slut gav vi upp och jag la mig tillrätta i soffan, stoppade handen innanför BH:n (behövdes tydligen läggas tillrätta där också) och vad hittar jag där??? Jamenvisst! Nålen! Tack och lov så hade jag varken känt av den eller blivit punkterad. Så ett litet tips i all välmening... har du tappat något- leta i BH:n! Man vet aldrig ....
 
I eftermiddag ska vi och uppvakta dotterns pojkvän, så då lär det bli gofika igen. Är det kalas så är det!
Trevlig helg allihopa!