Fjäder v(i)d hatten

Nu är mysteriet med våra fjädrar lösta. Det kändes ju mysigt att tro att det var nära och kära från andra sidan, som visade att de var med oss, och vem vet.... de kanske velat tala om för oss varför vi ständigt varit täppta i näsan. 
Vi har ju kollat för länge sedan, att soffan som vi köpte för drygt ett år sedan Inte innehåller något dun och känt oss trygga med det. Igår kände mannen något vasst i nackstödet, och lyckades dra ut en fjäder men en pincett.
Inte konstigt att vi känt oss täppta och svullna i ögonen. Innerkuddarna åkte ut omedelbums och ersattes tillfälligt av prydnadskuddar. Så less jag blir! Hur kan man sätta annat material i nackkuddarna, när soffan är dunfri??? Man ska tamigf-n förutse och vara beredd på vadsomhelst.  
 
Nåväl, i övrigt var gårkvällen till belåtenhet. Efter att ha levererat pizza till sjuklingarna nere på byn, åkte vi in till stan och åt thaimat hos sonen.  Väl hemma väntade handboll och vilken spännande match det blev igen!!! 
Vinst efter mål på straff i sista stund och vidare till final. Såå häftigt! Vilken prestation!
Eld och vatten. Mina favoritelement, som ger lugn när det stormar runtomkring, lockade till fotografering. Man kan få nya perspektiv även när man ligger i soffan. Det är bra att ligga lågt ibland🤭
 
Att känna sig låg är däremot inte så upplyftande. Förstås🙈 Tack och lov så får jag emellanåt en putt i rätt riktning. Ibland från mig själv, ibland efter träffar med viktiga personer....då räknas all kontakt, även nätkontakt( både telefon, sociala medier och handboll platsar ju i den kategorin🤣)
Efter en sådan energiboost kom tidigare liggande föremål upp på väggen.
Skåpet har legat sedan i augusti och hyllan mycket längre än så. Ingen har hittat sin plats var för sig. Plötsligt kom jag på att de ju passade med varandra. 
Nästa fråga var vad jag skulle ha i skåpet.... 
Hand- och fotkräm brukar ligga och drälla på rumsbordet och sedan hamna på olika ställen, så nu vet vi var de är och finns nära till hands när de behövs.
Jag lyxade till med en bodylotion också när jag hämtade ut medicin sist. 25% rea avgjorde. Nu kan vi kalla det för "Vallaskåpet"👍
Skåpet som det hänger bredvid kallas "Gamla skåpet,.för att det är.... gammalt. Nä, nu räcker det med trams, säger den som sitter på den ena axeln. Och för en gångs skull håller den på den andra axeln med.
(Nu kom tanken... undrar hur denna text blir direktöversatt? Helt snurrig? Eller klockren och klarare än originalet kanske🤔)