Gott och glatt

Många är höjdpunkterna denna sommar. Trots mycket regn i alla fall under andra halvan, så har det funnits ljusglimtar och bättre dagar, även vädermässigt.
 
Husbilssemestern i maj var ju som ni redan förstått en av höjdpunkterna. Längtar efter mera husbilsliv!
 
Sedan har dottern gift sig❤️ Både bröllopet och möhippan veckan före blev superlyckade. Trots regn och omplanering på grund av det, så blev det såååå bra!
 
 
Mina bilder är inte så mycket att hurra för, men tack och lov så ställde min kompis upp och fotograferade hela dan och kvällen. Där snackar vi kvalité! Jag har inte sett alla än, men de jag sett är helt fantastiska! 
 
Jag har besökt några av sommarens mat-och bakställen tillsammans med olika vänner. 
 
Hildurs café med mamma, syrran och mannen
 
 
Pizzakväll hos de nygifta...
 
Lite mer spontana träffar här hemma, hos grannar, hos andra födelsedagsbarn har också förgyllt tillvaron.
 
 
Husbilsbingo efter rostbiff och potatissalladsmiddag.
 
Husbilsövernattning med barnbarnen på Sikfors camping.
 
Mycket gott att äta och dricka, många samtal och många skratt. Jag kommer leva länge med andra ord. I alla fall om ett gott skratt förlänger livet🤣 
 
Min hälsporre har gjort sig till känna igen, vilket gör mig ledsen, efter en nystart med promenader och pepp. Vill så mycket!!!
Ska nog samla kraft till alternativa aktiviteter, men idag har jag haft en "low bat" -dag. Den blev dock rätt mysig trots allt, med  pensionärslunch på ThaiGarden( billigt och gott), Viol-och lakritsgodisar på BeSweet, utläsning av bok och grannbesök på kvällningen.
 
Sommaren är kort....( önskar jag var på BDX-fest med sonen och Tomas Ledin just nu, får filmsnuttar och känner stämningen)
 
Ha de gott!