Guld, silver och lite däremellan

Mycket OS blir det här. Ibland både på dagar och nätter. Bara för att vi kan och vill. Och det sätter onekligen både guld- och silverkant på tillvaron. Jag imponeras av många- men lite extra klappar hjärtat för att så många tjejer visat framfötterna, inte minst våra Pitetjejer. Jag säger bara: Wow!!!
 
I övrigt händer det inte så jättemycket. Men även smågrejer är ju betydelsefulla. Stunder med unga och gamla familjemedlemmar är väl i stort det som har hunnits och orkats med. Igår var jag med mamma på Backen på kvällen, när det var tävlingsfritt😉 Båda var ute efter mattor, och båda kom hem med mattor. Min var dessutom svinbillig. Trodde den var slut, men hittade den på ett annat ställe ännu mer nedsatt än den var på hemsidan. 150 kronor var jag mer än nöjd med.
 
 
Det ledde till lite mer rensning, i och med att den gamla mattan och lite annat skulle på tippen. Så nu har jag gjort mer plats i pysselrummet. Av bara farten började jag skära ut utvalda tapetbitar från tapetkatalogerna jag hämtade gratis i höstas.
 
 
Skön känsla! Påminn mig om den när jag kommer av mig nästa gång. Nu känner jag igen att jag vill, kan och ska! 
 

Valentinaktiviteter

Jag köpte hjärtformade bakformar på TGR och bestämde mig för att bjuda på cupcakes på Alla 💕-ans dag. Det blev ännu bättre. Vi bakade tillsammans-  jag, barnbarnet och dottern. Mannen tog disken(tack och lov) Teamwork! Vi behövdes allihop kan jag säga.... Ibland fick mobbo rycka in också. Hon är snabb och företagsam vår lilla prinsessa.
 
 
När man bakar får man smaka....
 
 
 
Tack vare sovstunden- på två timmar!- så rodde mormor iland denna dagen. Att få sova kind mot kind med henne och sedan få en kram direkt när hon vaknar
Det gör vardagen till en fest! Alla där i veckan, men speciellt en dag som denna.

Vila och återhämtning

Long time, no see! Efter Ume-trippen har jag legat däckad. Ingen feber(tror jag), men totalt slut och megaförkyld. Jag sov hur mycket som helst första dagarna. Orken tryter fortfarande, men den hade ju gått och gömt sig redan tidigare, så få se om den kommer tillbaka självmant eller om den behöver draghjälp.
Lördagen i Umeå blev inte den lugna, mysiga dag som jag hade sett fram emot. Jag hann med frukost och sedan gå i några av butikerna jag ville gå på. Panduro och TGR främst. Jag hittade bl.a en rolig pysselgrej, som man gör spetskant på papper med.
 
 
 Och post-it-lapparna i olika storlekar i ett block tyckte jag var gulligt.
 
I alla fall så gick brandlarmet i samma veva som jag betalade på TGR. Jag som tyckte att jag var smart när jag lämnade jackan i bilen, som ju var på rally i Vännäs. Där värmde den inte, kan jag meddela.
 
 
Efter att ha tagit mig till MAX, var det gott med varmt kaffe. Där satt jag en timme minst, tills de öppnade igen. Nåväl, det blir ju inte alltid som man tänkt sig... 
 
Idag har det varit en bra dag. Jag gjorde nästan klart kökslampan på juntan. Stina tog guld på OS. Mamma bjöd på fettisdagsmat och semla. Inga bruna bönor för min del dock. När vi tog in posten på väg hem så låg en tidning och väntade på mig.
 
 
En julklapp som varar länge. Den här gången vet jag vem den är ifrån också😊
 
Nu är det nattinatti!