Sommarnöjen

Efter ett par för oss intensiva veckor med mer socialt umgänge än vanligt kändes det som en lisa för själen att ge sig ut på blåbärsjakt....bakom huset😆
Jag är som jag säkert skrivit många gånger förr, ingen storplockare, och plockar för hand. Jag gillar både att känna blåbären mellan fingertopparna och att de i princip är rensade och klara.
 
Nu är garaget bara ett garage igen. Det har fått agera både loppis- och festlokal. Jag är så glad att vi fixat med både och. Check på att ha fått bort en massa grejer både på loppis, annonser och ett lass till Reprisen. Många saker har hittat hem dit de uppskattas betydligt mer än här och så många trevliga människor har vi stött på under tiden.
Första festen hade vi med mina syskon med familjer. Vi var 17 st med barnen och rymdes precis runt bordet. 
Knytis är ju bara sååå bra. Det räcker till alla och man får smaka på en massa gott. Bra väder fick vi också, så vi behövde inte häcka i garaget hela tiden.
Nästa fest var med grannarna runtomkring. 
Passande välkomstdrink, eller hur?
 
Förutom hemmafester så har vi farit runt och ätit lite överallt senaste tiden. Själva och med vänner.
Skärgårdstallrik på Bea's i Jävre
Lax och räkmacka på Kajen
Allt möjligt gott på Pinchos
Bl.a en gratis överraskningsdessert😋
 
Justja, jag har ju hunnit fylla år i sommar också😅 Det är alltid värt att fira varje år vi får på denna jord. Ett år till liksom ✔
 
Både fika och lunch på Jössgården vid två separata tillfällen
Varav lunchen i det alldeles underbara växthuset. Vilken dröm!
Den här senaste tiden har verkligen blivit extra-extra av allt. Sommaren höll sig kvar längre än vad som förutspåtts och vi gick all-in på utflykter och samvaro och pressa ut det göttigaste. Jag kommer leva länge på det. För gudarna ska veta att vi både hinner och behöver vila nu. Det tar på även att ha roligt.
 
Nu ser jag framemot att barnbarnen kommer hem efter en semestertripp och att njuta av egen potatis, squash och annat som växer och förhoppningsvis hinner växa tillräckligt....trots lite dålig start. 
Än är inte sommaren över och även en höst kan ju vara alldeles, alldeles underbar. Emellanåt i alla fall.....
 
Säga vad man vill om att jag skriver sällan, men när jag skriver , skriver jag desto mer🤣
 
En vaken natt på Granis kan det se ut så här
 Magiskt!