Lyckans ost

I år skulle jag inte ha så mycket....men eftersom barnbarnen har lovat mormor att hjälpa till med vattning emellanåt, så blev det ungefär som vanligt. Till att börja med i alla fall...
Squashen har fått dela plats med några solrosfrön och med mina erfarenheter av "nallare", så har jag anlitat en vakt.
 
Jag säger bara....våra grannar♥
Av en granne fick jag några fler broccoliplantor i helgen. Så förhoppningsvis blir det lite mer än tidigare att frysa in till hösten.
Idag kom en annan granne över med en rejäl kruka med hallonplantor. Gissa om jag blev överlycklig!!!
Det har jag tänkt att jag skulle vilja ha, men.jag har liksom inte kommit på var de skulle passa att sätta. Nu får jag helt enkelt se till att lösa den angenäma uppgiften. 
 
En kompis kom och överraskade igår. Efter surr och lunch erbjöd hon sig att hjälpa till med trimmern, medan jag klippte gräset.
Så tacksam♥ Vilken dag! Många skratt och nån tår längs memory lane blev det, som alltid. 
Och på kvällen fortsatte jag "glassa" med 30 minuter massage, som jag vunnit i en utlottning. Mamma Mia!!! Nacke och rygg fick sig en rejäl genomgång. Superskönt!
Benen skulle dock ha behövt samma behandling, för inatt har det varit skitjobbigt. Det blev inte många timmars sömn. Det fick bli en välbehövlig powernap på eftermiddagen, efter att dotter och barnbarn for hem.
I lördags hittade de på att dra trädgårdskärran med elbilen och hade så roligt. Det blev några svängar idag också förstås.
Sommar, sommar, sommar🎶
(skulle dock inte göra nåt om det blev lite varmare i luften)