Efter fest

Tallrikarna är nu sorterade i högar efter färg och lagts på förvaring, tills hjärnkontoret bearbetat alla intryck och kommer fram till en idé som förhoppningsvis går att genomföra. Jag tror att det kan bli riktigt häftigt!
Det överbelamrade pysselrummet har fått sig en grovstädning, så numera går det att se både skrivbord, säng osv. Däremot så krävs det mer finlir innan jag har det som jag vill ha det. Min högsta önskan är ju att ha sån struktur så att jag slipper komma ihåg var jag lagt grejer och slippa leta så förbaskat. I samma stund som jag skriver färdigt meningen slås jag av att det nog kan vara en utopi. Inte ens när jag städat undan grejer, som jag tycker smart, kommer jag ju ändå inte ihåg vart de är. Till festen hade jag t.ex äntligen göra iordning min ljuskrona med solcellslampor, men solcellslamporna fanns inte att skåda någonstans. Idag hittade jag dem hängandes på en krok vid penn-och saxförvaringen. Fullt synligt--- och där och då mindes jag hur smart jag jag tyckte att jag var, som kom på att jag kunde hänga den där!!! Sååå, jag får nog helt sonika jobba på det här med acceptans.
Nåväl... om jag missar var jag la bling-blinget jag handlade på Nolia i helgen, så är det bara dra ner rullgardinen för gott.
 
 
Det var ett roligt ställe att shoppa på :-) Jag höll inte på att kunna bestämma mig, så det blev lite av varje. Kul att dekorera både kort och andra alster med dessa.
Det första stället vi besökte på mässan var Antikt och Loppisavdelningen, som jag hittills under alla år gått igenom utan att handla nåt. Tycker att det bara brukat vara dyra grejer där. Nu började jag med att köpa en läcker korg för bara 50-lappen., och fick tack och lov lämna den där medan vi gick runt det andra.
 
 
Den var en djupare modell, som jag blev jätteförtjust i. Jag har redan tagit lös tyget, för att kunna använda som mall, när jag syr nytt.
 
När vi gick ut sa jag till syrran: Om den där kälken är kvar när vi hämtar korgen, så blir jag nog "tvungen" att köpa den! Kälken stod alldeles vid ingången/utgången och jag hade beundrat den redan när vi gick in.
Och tro`t eller ej.... den VAR kvar, så jag köpte den förstås.
 
 

Jag tänker mig den lilla sparklådan jag köpte på loppis för ett tag sedan på, med granris eller något annat fint i, på altanen i höst och vinter. Det blev verkligen otippade inköp för mig på årets Noliamässa, men ingen är gladare än jag. Det blev faktiskt en klänning åt lilla hjärtat också, men den hann jag aldrig fota innan jag levererade den.

Under veckan har jag också varit på besök på bondgård. Det var mysigt som bara den att få vara med lilla Elvin och titta på grisar, hästar, får osv.

 
 
 
 
Barnbarnet var också med, men idag var det såklart fokus på Elvin♥
 
Ett tag kvar tills hon uppskattar att titta på djur ;-)
 
Ikväll fick moffa vara kreativ och göra ett tillfälligt babygym till lilla damen.
 
 
Tumstock, maskeringstejp och en av mommos ugglor. Det börjar behövas lite mer stimulans. Superhärligt att få följa utvecklingen på nära håll!
 
Ett besök av en vän, som vi inte träffat på 5 år, är ytterligare ett guldkorn jag tar med mig från veckan.
Många gyllene stunder från senaste veckorna...ja, månaderna har det som sagt blivit , som får mig att le inombords titt som tätt. Bara plocka fram och känna glädje, tacksamhet och värme. Det är lycka!
 
 
 
 

Kommentera här: