Chilla ut juni

Dagen har gått åt till att vara och handla. Det är bäst att passa på när man har fått möjlighet att låna bil. Snart kommer de och hämtar den.
Kanske att jag sår lite sallad senare om jag orkar. Om dottern kommer ihåg att ta med sig mina frön. Jag hittade en lämplig låda för de på halva priset.
 
 
 Annars ska jag bara chilla. För första gången har jag laddat upp med rosévin i kylen. Jag har inte varit så förtjust i det tidigare, men härom kvällen bjöd grannarna på en sort, Chill Out, som jag tyckte var riktigt god. Nu är det upp till bevis om det var sällskapet, som gjorde upplevelsen, eller om den faktiskt är god. Det var inte många kvar av den i hyllan, så det bådar ju gott. 
 
Jag bara SKA bli friskare under helgen. Nästa vecka fyller barnbarnet 2 år. Dottern går på semester. Och vädret lovar sol☀️ Det skulle ju vara ljuvligt att orka njuta fullt ut.
 
Juni är snart ett minne blott. Jag sätter mitt hopp till juli och önskar bättre väder,  en friskare familj, en hel bil, några trevliga utflykter, semesterhäng med släkt och vänner och mys hemma i trädgården. Det är väl inte att önska för mycket tycker jag....
(jag tänkte först slänga in en önskan på ett bubbelbad också, men tänkte att det var att ta i för mycket- jag håller mig till bubblorna i glaset😉)
 
 
 
 
 

Kommentera här: