Höstaktiviteter

Nu har det regnat till och från i flera dagar, trots att det inte skulle komma en droppe enligt experterna. "Man kan ha fel..."
Poolen är satt på vinterförvaring och jag längtar redan tills jag får ta fram den igen.
Det blev i alla fall ett mysigt sista bad, tillsammans med en bastu. Och nu fortsätter jag må gott med bastubad. Så härligt att äntligen fått tillbaka bastukammaren, efter kaoset med alla svärmors grejer. De har nu vandrat vidare till nya hem, efter sommarens loppis.
 
Igår la jag in mina få rödbetor. Det blev en burk i alla fall.
Det var första gången jag gjorde det, så det kändes extra kul och blir spännande att smaka.
 
 Förändringarnas tid är här. Om två veckor flyttar sonen till egen lägenhet i stan. Jag är så glad för hans skull, att han äntligen får breda ut sina vingar. Det har tagit sin lilla tid att få ett boende, men till slut så....
Det innebär ju också att hans stuga blir tillgänglig för oss. Mer förvaring tackar vi inte nej till. Jag har redan börjat fylla garderoberna🙈. Och det blir kul att göra iordning en gäststuga.
 
Hösten är vacker på många sätt. 
Numera får vi ju besök av en pumi igen. Hennes matte hänger oftast med, men ibland kommer hon en stund själv också. Hundskål och bajspåsar har fått plockas fram igen och pinnar och godis har inhandlats. "Pumins" halvsyrra är det ju dessutom❤
 
På väg hem från barnbarnen en kväll var jag bara tvungen att föreviga himlen och siluetterna. Så vackert!
 
Jag ser fram emot fler vackra himlar framöver och norrsken framför allt. Det är så mäktigt! 
Vem vet vad mer som väntar runt knuten?
 
Du kommer att få veta
vad du behöver veta
när du behöver veta det
( Björn Natthiko Lindeblad)