Livets berg- och dalbana

Efter en fantastisk husbilssemester i slutet på maj-början på juli kom vi hem till 4 grader och extrem blåst. Det blev en chock för kroppen. Lägg till att vi hade träffat massor med trevliga människor under vår resa genom Sverige och även knoppen var överfull av intryck. 
 
 
Vi prickade av en hel del landskap och återupplevde många gamla ställen men också några nya.
Rutten blev Sollefteå-Sundsjön(Bräcke)-Järvsö- Hedemora-Norberg-Skinnskatteberg-Vadstena-Hedesunda-Husum.
 
Sollefteå
 
Sundsjön (hos min kusin)
 
Järvsö
 
Hedemora
 
Norberg
 
Vadstena
 
Hedesunda
 
Husum
 
Som synes så har vi stått på fantastiska platser och njutit av utsikter, samvaro och 14-dagars husbilsliv. Vår längsta tripp hittills, både i mil och dagar. Tänk att vi lever vår dröm efter så många års längtan och drömmar!
 
Efter en tids återhämtning kom sommaren även här hemma och med gemensamma krafter lyckades vi till slut börja göra mysigt också här.
 
Det känns så underligt att det inte ens varit midsommar och vi redan upplevt så mycket och känt på sommaren både borta och hemma. Sen att jag inte har den ork jag skulle vilja ha får jag leva med. Jag vill så mycket mer och ibland gör det mer ont än annars att acceptera att vilja och orka inte går hand i hand. Men mellan varven njuter jag fullt ut av stunder som ger kraft att fortsätta....en dag i taget❤️