Glädje och förväntan

Veckan som varit har varit så bra på många sätt. Umgänge med både familj och vänner har varit i centrum. Flera besök på favoritfiket, pyssel- och PMU-dag, egentid med barnbarnet, besökt båda våra mammor och varit på middag hos dotter och svärson( och barnbarn😉) I gårkväll bastade vi- sonen, mannen och jag. Det var alldeles för länge sedan och alldeles underbart.
 
I början på veckan fick sonen veta att han hade fått jobb, där han har praktiserat några veckor. Enorm glädje och lättnad för hela familjen! 
Nu väntar vi med spänning på barnbarn nr 2. Tiden går ut den 27:e. Natten till onsdag fick jag göra en utryckning och sova över hos barnbarnet, medan föräldrarna besökte BB. Det visade sig dock vara falskt alarm. Förbereder med tvättning av minipyjamasar.och färdigställande av flera alster.
 
 
 
Jag har så svårt att fatta att det kommer att komma en ny familjemedlem, trots alla förberedelser. Det känns så overkligt! Och stort, att lära känna en ny liten människa. Jag känner mig priviligerad att få vara med om detta och är så tacksam att jag får vara nära både geografiskt och känslomässigt❤
 
Än en gång har jag blivit påmind om att  "allt kommer till en när man är redo för det". Det må kännas jobbigt och hopplöst på vägen dit, men det finns en mening med allt. Även om man inte alltid kan eller vill se det just då.
 
Söndagskramar💕