30-årsfirande

I förrgår fyllde den äldsta av syskonbarnen 30 år. Det firades med tårta, bubbelbad, bastu mm på stugan. Jag hade gjort en av tårtorna. En specialtårta med en särskild bit till födelsedagsbarnet. 
 
 
När han var 2½ år och jag och han bakade tårta tills hans mamma och lillasyster skulle komma hem från BB, så lyckades han slänga i ett dl-mått i smeten utan att jag märkte det. Jo, när jag skulle skära bottnarna så kände jag att det var nånting som tog emot. 
 
Nu gömde jag ett teskedsmått i hans tårtbit!
 
 
Idag är vi några som har haft loppis hemma på en bekants gård. Jag hade visserligen inte så mycket loppisgrejer, så jag kunde inte ha så stora förväntningar på affärerna.  
 
 
Däremot så handlade jag :-D
 
 
 
Det slutade med att jag gick back 30 kronor, eller hur man nu ska se på saken... Springer på loppis gör jag ju i alla fall. Springer var kanske lite överdrivet i och för sig, "går" stämmer betydligt bättre
 
En annan av veckans höjdpunkter var bilbingon i måndags. Jag och mamma satt i kompisens bil och spelade och sonen och mannen i bilen bredvid.                                                                                                          
 
Kompisen fick tuta och vann 5000kr!!! Så himla tur att hon var ensam och slapp dela med fler. Grattis än en gång, vännen! Det lutar åt att det blir födelsedagsbingo för mig på måndag. Tänkte kanske att det kan ge mig den tur jag behöver ;-)
 
Ikväll har det varit soffläge och lär bli ännu mer av den varan alldeles snart. Det kostar på att ligga på topp!