En underbar jul

Åh, vad jag har njutit denna julhelg! Trots den sega corona/lunginflammationsperioden precis när jag ville göra jul, så blev det jul i vårt hus till slut. Ordentligt med jul dessutom! Utan stress, bara glädje! 
 
Vi har firat Lucia.
 
Vi har dekorerat pepparkakshus.
 
Vi har samlats hela släkten på Coop Arena och sett Kirunasläktingen spela hockey.
 
Vi har haft uppesittarkväll med eftermiddagsbastu och Bingolotto med sonen.
På julafton åt vi grötlunch med mamma, efter att vi hämtat henne och sett soluppgången.
 
Sedan kom barnbarnen och deras föräldrar och vi spelade julklappsleken.
 
Efter Kalle och julbord kom tomten.
Vi är verkligen lyckligt lottade med de bästa tomtarna här på Granis. Trodde inte förra årets tomtemor och tomtefar skulle gå att överträffa, men... i år kom tomten på skidor runt huset! Med lykta i handen och säck❤ När en granne, förlåt tomte är bortrest, så ställer en annan upp🥰 Fattar ni hur bra vi har det här i Tomteskogen/Paradiset??? ( och jag kan meddela att det äntligen är myggfritt och myggnätet är nedtaget🤣🤣🤣)
 
Barnbarnen var helt fantastiska! Inte fotovänliga🤣, men glada, goa och tacksamma för allt! "Gammo" ( mormorsmor) fick så mycket kärlek, så hon var tårögd. Vi också för den delen, fast vi träffar dem oftare.
 
När vi skjutsade hem mamma såg vi solnedgången.
 
Sedan väntade juldagsbastu med en kompis. Hennes första jul utan hund hade hon fått låna en kompis hund, Zelda( aka Bengtsson), så vi fick lite terapi vi också.
 
Bastun var superhärlig och surrvänlig. Invigde julklappen från sonen- Ginglas. Tack vare dottern kunde jag bjuda på alkoholfri gin till min gäst.
Kanhända att det blev en till inne under filmkvällen med mannen. Nya Beck-filmen följt av Karl-Bertil Jonssons julafton, som vi inte heller sett.
 
Än så länge pyjamas, Carola och Måns-mys och bara är❤
Önskar er alla en god fortsättning på jul och mellandagar🥰
Hoppas ni och vi håller oss friska nu, så vi kan fortsätta umgås, kramas och ha det gott! Ni som bor nära.... välkomna på kaffe😉