Mamma-helg

Igår hämtade jag hit min mamma, så att hon skulle få byta miljö och känna gemenskap under en helg för omväxlings skull. Vi har hunnit med en hel del bra saker. Idag kom äntligen mitt drivhus fram och några frön fick komma ner i jorden. Körsbärstomater och chili blir det i år också.
 
 
En promenad har vi också unnat oss. Och lite virkning för mig och stickning för mamma. Håller på med lite nya projekt, som behöver vara färdiga senast onsdag. Vi åker till syrran till påsk och det är födelsedagspresenter x 3 som jag pysslar med. Tror det blir bra, bara jag hinner klart :-)
 
Veckan har varit tung efter förra helgens kursande. Jag har behövt tid till återhämtning och känt mig "knäsvag" i armarna mest hela tiden. Höjdpunkter har dock förekommit, som t. ex tisdagens loppis- och pysselträff. Fyndade både hemvirkad spets och en silverskål, som jag blev superförtjust i. Skålen gav jag bara 20kr för :-)!!!
 
 
Ytterligare en träff under onsdagen med ett härligt gäng gav många skratt och och härlig gemenskap. Dessutom bjöds på smarrig räksmörgåstårta :-) Och jag fick känna mig ung för en gångs skull, eftersom jag var yngst av alla, i alla fall den här gången :-)
 
Hockeykväll hemma i torsdags tillsammans med barnen :-)
 
Bastukväll med mamma och Syster Yster och hennes karl i går kväll :-) Längesedan sist.... inte bastun då, men sällskapet :-) Det var riktigt mysigt och avkopplande :-)
 
Pumin har fått ny frisyr. En kort sådan som synes...
 
 
Blev nästan rädd att hon skulle försvinna helt och hållet. Eller också så var hon grymt långhårig...
Känner nästan inte igen min egen hund :-)
 
Tar det lugnt resten av helgen och fortsätter umgås med mamma. Planerar sommarens påtande och planterande. Kommer nog att ha en privat trädgårdsmästare på besök nu och då i sommar. Inte mig emot. Jag tar emot all hjälp jag kan få, både här och där. Och det ger ju dessutom henne tillfredsställelse att få komma ut "gräva", nu när hon inte längre har en egen trädgård. Win-win :-)
 
/ Trevlig lördagkväll på er <3