Semester

Hallå! Jag gör ett snabbt inlägg för att visa att jag lever. Förutom teknikförändringarna så har jag också varit iväg på en liten bilsemester och sedan jag kom hem har det varit två fullspäckade dagar. Idag tänker jag andas lite och fara och träffa min väninna, som jag inte träffat på flera veckor känns det som.
Semestern tillbringade vi i Norberg, Västerås och Mora och de trakterna. Gjorde nostalgibesök där mannen vuxit upp, shoppade på pysselbutiker som inte finns hemma, träffade släkt och vänner. Bodde i stuga- inte smart, på vandrarhem- supermysigt, på hotell- lugnt och skönt och sista natten i lägenhet på soffa och juniormadrass på golvet- allt annat än underbart. Men hem kom vi till slut och firade detta med att öppna Cavan vi haft på kylning sedan länge.
 
 
 
 En klädställning till varje person :-)
 
I Mora hälsade vi på en utflyttad "Piijtbo", som numera kan prata dalmål med den äran. I alla fall lurar hon då mig. Vi fick träffa hela familjen plus deras inneboende, som passade på att flytta ut medan vi var där.
 
 
En efter en flög blåmesarna ut ur boet. De första någorlunda snabbt, medan övriga behövde en massa pepp av mamma och pappa innan de vågade prova om vingarna bar. Så häftigt att vi fick vara med på utflyttningsfesten ;-)
 
Gårdagens studentfirande med systerdotter får vi ta i ett senare inlägg. Nu har jag redan skrivit mer än jag tänkte.... som vanligt då.... så nu får jag lägga på en rem.
 
Ha en bra lördag ;-)