Mycket bättre...

...en del sämre
Det är ganska precis en månad sedan jag skrev sist ser jag nu. Jag konstaterade igår att det var precis på dagen en månad sedan som vi sa farväl till Alliz❤ Tiden går så fort. Det känns fortfarande jättekonstigt tomt och tyst förstås. Jag tänker på henne när jag öppnar köttfärspaketen och tror nästan att hon ska sitta bakom mig och vänta på en smakbit. När nån kommer och knackar på både saknar man hennes skäll samtidigt som det är skönt att besökare inte blir utskällda varje gång de kommer. Allt har sin tid och minnena kommer alltid finnas kvar,  precis som saknaden. Om nu minnet inte sviker en totalt.....
 
 
Barnbarnen har äntligen fått varsin krok för ytterkläderna. Det har blivit några stadsbesök på senaste tiden, tillsammans med olika nära och kära, och ibland kan jag hitta nåt där, även jag.  Några fikabesök har det också blivit i samband med detta.
 
 
För några veckor sedan var vi och gick på Handel och Trädgård och tittade. Bygget de höll på med i somras var klart. Här kan det bli mysigt att sitta på växtbingo nästa sommar.
 
 
 Nån gång ska man väl få vinna ett träd eller åtminstone en liten perenn🤣
 
Här hemma har vi äntligen fått upp den nya hyllan ovanför TV:n. Ut med "Lack" och in med en gammal bräda, som jag fått av min systerson, och ett par konsoller för 20 kr på loppis. Då gör det ingenting att de har legat och väntat på sin plats i flera år. 
 
 
Igår fick jag även dit tyg i dörrarna i TV-skåpet. Tygbiten har jag fått av min syster. Också det för länge sedan. Så nu har jag en del av dem här hos mig i mitt vardagsrum❤
 
 
Jag är så nöjd! Det blev så mycket bättre både med tyg och hylla. Vad passade väl bättre att se på än "Så mycket bättre" i förmiddags och bara njuta.