I gott sällskap

I väntan på att se hur tremilen artar sig så kommer här en liten uppdatering. Jag har just kommit hem efter en liten loppisrunda med go´vännen :-) Vårloppis på havsbadet drog mycket folk. Inte så mycket som föll mig i smaken dock, men kom hem med två ramar därifrån i alla fall. 
Efter en snabbtitt hos syrran, där min andra syster också är just nu, så for vi vidare till PMU. Där hittade jag lite mer.
 
 
Jag tvekade lite över lyktlampan, men nu är jag glad att jag köpte den. Idéerna på hur jag ska fixa till den har börjat ta fart. Den kan nog bli riktigt fin!
 
Igår var jag på mitt andra yinyoga-pass. Denna gången avsludade jag med sopplunch. Jättegod kikärtssoppa! Och brödet var magiskt!
 
 
Sällskapet gjorde förstås också mycket för mysfaktorn. En juntakompis och en tidigare bekantskap från när jag gästspelade på konstlinjen var mycket trevligt bordssällskap. Gillar verkligen min nya fredagsaktivitet!
 
Mannen och sonen drog på rallyhelg till Lycksele efter middagen och jag mös på här hemma, med lite födelsedagspyssel, Let`s Dance-premiär och läsning. Kvalitetstid med mig själv är skönt ibland. 
 
Nu ska jag njuta av en ny favorit- Konrads kalasknäcke och hoppas att svenskorna orkar hänga med där framme ända fram till mål. Medalj varje dag hade inte varit dumt! ( det är lätt att bli bortskämd...)
 
Trevlig fortsättning på lördagen!
 
♦♦♦
 
PS. Visst blev det kalas idag igen! Brons för Kalla! Kanske byta namn till Kallas kalasknäcke :-) DS