Ute på grönbete

Tjoho! Efter en hel veckas kurerande med diverse bakslag fick jag igår lämna hemmets fyra väggar. Mannen skjutsade mig till sjukgymnasten, där jag fick en massa ny energi och nya, roliga övningar. Jag var rädd att jag skulle ha stelnat till under veckan , när jag varit sjuk och slarvat med träningen, men det fortsätter att gå framåt. Jag är övertygad om det är vitamin- och mineraldrinkarnas förtjänst. Jag är såld!
Efteråt blev jag hämtad av juntan. Vi besökte alla tre återvinningsaffärer. På en av dem tog vi en fikapaus. Summa kardemumma så blev det lite smått och gott.
 
 
Det mesta ska pysslas med lite innan det kommer till användning. Väskan ska jag nog byta ut på stört. Jag är inte riktigt nöjd med min nuvarande. Men när man som jag köper väskor på loppisar för 20-40 kr, så kan man ju byta ofta.
Vi avslutade med att köpa ett 3-pack tulpaner var innan jag fick skjuts hem. Vilken service!
 
 
Mannen hade varit och köpt fler plastbackar till kvarvarande julgrejer, som fortfarande upptar köksbordet, så det blir dagens fix för mig. I går kväll valde vi att åka över till barnbarnen, som vi inte träffat på jättelänge( med våra mått mätt) Det blev lek med kaninerna i deras hus för mormor och den stora. Den lilla jobbade på att lära sig gå och gick flera steg, flera gånger. Jättegulligt! Tiden går så fort❤
 
Idag har jag verkligen fyllt på med ny energi. Jag behöver fixa en "käpp" till träningen, få bort det sista spåren av jul så att jag kan börja förbereda för nya köksmöblerna. Jag tror det blir ett lyft för energin i matrummet, som jag tycker har känts så tung tidigare.
Vi går mot ljusare tider och tänk....det är bara några månader tills jag får fylla poolen med luft och vatten och njuta av bubblorna. Någonting att se fram emot. 
Jag väljer att välja ljuset❤