Värme

Det närmar sig avresedag :-) Och värme! I förrgår gjorde vi en för-resa till Luleå - växlade pengar och shoppade lite bra-att-ha-grejer inför resan.  För min del blev det bl.a ett par nya skor. Lunchen bestod av två 5-kronors korvar på Biltema. Som syrran sa: " Det här är bara början..." ! Nästa vecka ska vi njuta fullt ut. Äta gott, dricka gott, må gott och förhoppningsvis sova gott. Tre av fyra "gott" är jag helt säker på att vi kommer att kunna bocka av. 
Det börjar bli dags att börja packa. Skrev just ut resebevis. Datorer och internet är ju helt fantastiskt när det funkar. Smidigt!
 
Idag har vi förberett för värme här hemma också. Jag gillar sonens kommentar: "Det är inte alla som staplar 3 kubik ved och har havsutsikt". Det är min son det! Ja OK då, vår son! Han kunde ha fokuserat på den kraftiga blåsten eller jobbet, men valde att uppskatta utsikten. Tillsammans fixade vi det galant!
 
Dottern hälsade på igår och lånade mammas pysselrum. Och symaskin. Det resulterade i de här söta napphållarna. Hon älskar att överraska barn och föräldrar i hennes närhet med både det ena och det andra.
 
 
Jag tycker förstås att det värmer i mamma-hjärtat när även hon gillar att pyssla och skapa. Det är min dotter det!
Jag är så stolt över mina barn ♥ (jaja jag vet...våra barn :-) )
 
Tidigare i veckan fick jag en liten tankeställare när vi besökte biblioteket. Vi började prata om att de hade en sensor som räknade antalet besökare och vi konstaterade att vi ville gå dit lite oftare än vi gör, för att vi bidra till att behålla biblioteket i byn. Det slog mig sedan att det är ju faktiskt samma sak med vänner. Jag behöver och VILL bli bättre på att höra av mig till mina vänner. Jag tänker mycket, men har långa ledningar mellan tanke och handling många gånger. Det är något jag vill bli bättre på.
Jag hittade dessutom flera nya böcker, som verkade vara något för mig, så jag fick ut en hel del av detta biblioteksbesök :-)
 
 
Jag återkommer med recensioner om det är någon jag kan rekommendera.
 
Alla krukor ute är nu tömda och magasinerade. Några gröna växter fick dispens och får pryda ett par höstarrangemang. Kom på att jag önskar mig renskinn som jag kan ha på kökssoffan ute på altan. Nu när mannen har satt in ett glasruta till så kommer det att komma in mindre snö där och det blir lättare att ha lite fint i den änden i alla fall. I den andra är veden travad. Nära och bra att hämta in :-) 
 
Nu fortsätter hockeymatchen, sen blir det en sväng till stan. Chaufför, det är jag det!