Häcken full

 
Vilken härlig dag det har varit! Solen har visat sig igen. Dagen till ära har vi dessutom haft juntaupptakt. Bättre sent än aldrig heter det ju. Ibland får man säga nej även till roliga saker, när annat tar upp ens energi. 
Mellan varven betar vi av saker som hängt över oss länge. Det känns så skönt! Med lite värdefull hjälp här och där så går det framåt.
 
 
Att få ordning och någorlunda djurfritt på altanen sprider så mycket harmoni. Hallen sägs ju vara viktigaste rummet att hålla "rent" och skapa bra chi, flöde av positiva energier. Då kan jag ju tycka att altanen i vårt fall är snäppet viktigare, eftersom vi passerar den för att komma in i huset.  Veden på densamma kanske många skulle ifrågasätta inom Feng Shuin, men det är också det smartaste vi gjort tidigare nåt år. Inga problem att få in ved, när den finns utanför dörren. Så i år kör vi en favorit i repris. Allt för att förenkla vardagen och slippa knata och bära vedkorgar i snö och kyla.
 
Förra veckan var vi och köpte potatis, blomkål och broccoli på en gård. Det bidde bl.a en broccoligratäng som jag blev väldigt nöjd med. Mums! Behövs verkligen lite god energi att fylla depåerna med.
 
 
Tillsammans med mannen har vi snöat in på en serie- Happy Valley. Det är lite svårt att låta bli att se "ett" avsnitt till efter en cliffhanger, men oerhört lätt att hålla reda på vad som hänt tidigare, jämfört med att vänta en vecka på nästa avsnitt. 
 
 
Eftermiddagen, eller i alla fall ett par timmar, tillbringade vi med vårt underbara barnbarn. Hämtning på förskola följdes av middag och mys, innan mamman kom hem från jobbet. Det är helt galet vad mycket som händer nu. Ikväll övade hon t om på att vissla...OCH fick fram ljud!!! Dansa är också en favvosysselsättning. Hon älskar musik! Det hann bli lite väl snurrigt emellanåt.
 
På återseende❤