Cupcakes och "brownies"

Efter några dagar i soffan med korsord och film och huvudet fullt av tankar, kände jag igen att jag behövde göra nåt kreativt.  Det som inte blev gjort före jul var cupcakes i  julformar, köpta i år, så det fick det bli.
Jag väntade med att dekorera tills idag när barnbarnen kom förbi.
De blev både goda och fina. Resterande formar får vi spara till nästa jul och hoppas att december 2021 bjuder på mindre elände och mer ork till myspys och julpyssel, för ovanlighetens skull. 
 
Igår tog jag även fram förra årets tänkta pyssel. Jag köpte på mig ett helt gäng bruna papperspåsar för att göra stjärnor av.  Inte ett år till för att bara ligga och samla damm.
Nu ska jag bara få upp dem också och få till några mindre modeller också. Det var precis lika kul och enkelt, som jag hade sett framför mig.  Hur många kan man ha i ett litet hus??? Jag är rädd för att det lätt skulle kunna bli både invasion och inflation av bruna pappstjärnor här. Påsar finns på lagret.... De räcker säkert till nästa jul de också.
 
Just nu är jag bara glad att jag tog mig för att göra något pyssligt för min egen skull och kunde tänka på annat än sjukdom, ångest och praktiska "måsten", som följer med på köpet. Jag har svårt att sova igen. Det har varit så mycket ett tag nu, både praktiskt och själsligt, och ännu tyngre vetskaper, som dykt upp i helgen blev bara för mycket. Allt går. Det måste ju gå. Men ibland känns det som att nu räcker det! Var är pausknappen? Ändå tänker jag att det är inte jag som har det jobbigast och klarar en stund till, en dag till ....