Mycket att fira

Helgen har verkligen varit givande på många sätt. Ändå så står Cavan kvar på kylning. Äntligen blev svärisarnas husvagn såld. Det var lite segare än vi trodde, men i lördags rullade den iväg från vår gård, och en tyngd från axlarna har tagits bort. 
Jag har blivit med påronträd. Dottern överraskade rejält och kom med det redan på lördagen. Jo, jag tappade hakan rejält! Och jag blev jätteglad. Sonen överraskade han också. Han överlämnade ett SvenskaSpel- kuvert , så jag tänkte förstås att det innehöll lotter. Icke det! Presentkort på O'Learys låg i. Det blir jättemysigt att gå ut och äta tillsammans någon dag framöver.
Datorn har tydligen gett upp helt nu. Inte för att jag är något teknikgeni, men jag fick då inte igång den. Därför för bilderna fråm lördagens loppisfynd vänta. Jag hittade en hel del bra och kul saker. Däremot så tyckte inte ryggen det var så lämpligt med det enormt stora utbudet av bord, men vi tog oss runt med nöd och näppe. Dottern med magen i vädret och jag med både mage och rygg och alltelände. En gravid och en "invalid" 
 
Avslutade helgen i rabatten. Oplanerat är bäst. Det bara blev så. Och det blev så fint, så fint. Och finare blir det förstås när allt växer sig större. Just nu har vissa växter bara precis börjat komma upp.
Hoppas på datorfix, så jag kan lägga upp mer bilder. Jag undrar om det där med boandet även gäller när man ska bli mormor, för nu har tanten fått lust att göra färdigt en massa grejer och ordna upp saker både här och där. Vad än det så är det välkommet! Energi är hårdvaluta. Också det värt att fira ;-)