Rast och vila

Här är Jag! Även om det är långt mellan gångerna. Ibland händer det saker som man inte vill skriva om, som gör att livet liksom stannar upp och det känns som att man är fast i nåt som bara suger ur en all energi, som överhuvudtaget fanns där från början. Sommaren såg ut att bli en skitsommar( igen- varit med förr) och gamla minnen gav sig till känna. Here we go again, liksom.
NU har jag fått tillbaka hoppet. Om så bara för ett tag, så känner jag mycket glädje och lust. Det är fantastiskt! Nu är vi där igen- HÄR OCH NU!
Igår var jag med mamma och syrran på en dagsutflykt till Skellefteå. Målet var Rydlinge plantskola och när vi ändå var där fortsatte vi med Slottet och Blomerlandet. En trädgårdsdag helt enkelt. 
 
 
Å ni må tro att jag fick inspiration! I massor! Helt plötsligt löste jag ett problem jag har haft i trädgården. I teorin i alla fall😉 Några perenner fick följa med hem för att så småningom vara del av förvandlingen.
Mamma köpte mig en födelsedagspresent i förskott.
 
 
Barnbarnet sjunger " Let it go" (Frost) och jag får sjunga "Let it grow"🎶🎵
 
 
Om några veckor åker vi till Umeå, jag och mannen, med vänner. Det började med en bilbingovinst i måndags. Vi fick tuta och vann 1500kr till bilen. Ihoplagt med det vi hade i kassan sedan förra säsongen, så blev summan densamma som ett erbjudande från OK om två nätter på hotell. Det kändes som att det var en fingervisning.  Äntligen blir det en roadtrip👍och minisemester. 
 
Soltaket blev klart och uppsatt på förmiddagen. Jippie!
 
 
Nu ligger jag i den andra hörnan och känner in nya dagbäddsplatsen.
 
 
Jag passar på att skriva samtidigt som jag sträcker ut ryggen och vilar lite. Det blir nog bra det här, när myggnätet flyttats. Mer lä och mindre risk för regn som blöter ner textilierna. Å andra sidan gick det inte äta ute på nya matplatsen idag, eftersom det blåste så evinnerligt där. Allt har sina för- och nackdelar....