Gästfritt

Man skulle kunna tro att vi väntar gäster.
 
 
Men inte det inte. Inte i dessa corona-tider. Vi ville bara göra iordning i bastukammaren, så att poolen kan få vara här tills det blir varmare ute och det blir dags för montering och premiärbad. Den här legat på gästsängen härinne hela vintern och nu vill jag få tillbaka rummet. Det har varit  mer eller mindre kaos där länge. Ingen utom barnbarnen har velat gå in där. För dem är det rena guldgruvan. Alltid hittar de nåt!
Tavlan fick jag av mamma när hon flyttade och den tycker jag passade här. Mattan har jag virkat av klippta gamla lakan tidigare. Jag har lämnat en ny laddning lakan till mamma- min klipperska- så kanske det kan bli nån liten matta vid poolen i sommar.
 
Nu har jag fått över bilderna från våra fågelturer. Första resan blev det enda bytet ett rådjur, som mannen höll på köra på. Eftersom jag satt med kameran i högsta hugg, hann jag köra ner rutan och få en bild på rätt nära håll. Den till och med vände sig om och tittade på oss.
 
 
Tackade kanske för att den fick leva!
 
En annan dag fick vi napp på fåglar också.
 
 
 
Andra dagar har vi antingen suttit vid grillplatsen eller sedan altanen blivit snöfri så har vi suttit där i lä
 
 
Inga svanar har flugit förbi när kameran har varit framme, så då har jag fått drömma och längtar efter sommar.
 
 
 
När jag satt där i mina egna tankar började jag se figurer i trafikvirket.
 
 
 
 
Vad ser ni? Om ni ser nåt vill säga....
Jag är helt omöjlig och kollar efter former i moln o.d också.
 
Hoppas på bättre väder igen. Senaste dagarna har det blåst kallt. Inget sitta-ute-väder. Bara solen kommer tillbaka och vinden mojnar, så kanske man kan ta emot gäster ute nån dag. Och göra brasa hemma på valborg och grilla lite korv hade varit mysigt.