Regn, regn, regn

Änglarna gråter....det känns verkligen så. Jag känner mig tom och ledsen över hur saker utvecklar sig. Vad kommer hända framöver? 
 
En gryta står i alla fall och puttrar på spisen, vilket ju passar en regnig dag. Om det blir något annat vettigt gjort återstår att se. Det har varit en hel del jobbiga nätter nu. Jag väntar på att få tid på Andningsenheten och få en mask. Jag förstår dock inte hur jag, som har svårt att sova, ska kunna göra det med en mask, MEN det kan ju också vara en lösning...
 
Jag försöker göra nåt vettigt mellan varven. Poolen är på sin vinterförvaring. Grönsaker har blivit till ratatouille och sallad bl.a
Båda blev otroligt goda! Lite har jag fått köpa till, men mycket är från mina pallkragar. Det känns tillfredsställande att vara med och se det växa och sedan äta egen skörd.  
 
Vi har fått hjälp av barn och barnbarn att fylla på vedförrådet. Det blev en fin dag med utelunch vid grillplatsen, äppelpaj till efterrätt och en stunds fiske efteråt.
Tro't eller ej, men i sista stund nappade en minifisk.
 
I veckan fick vi ännu en överraskning i brevlådan.
Fyra muggunderlägg som min systerson gjort i sin "3D-apparat".
Alltså, hur kul är det inte att få oväntad post!!!
 
Oväntat besök är precis lika roligt. Häromkvällen knackade det på dörren härute i mörkret och in kom en stuggranne som var och sov över en natt mitt I veckan. Soffhäng med te och äppelpaj (bra att ha i fysen när man får oväntat besök) bara sådär från en stund till en annan blev det. Såå mysigt!
 
Har jag sagt att jag gillar överraskningar???😉🤣🥰
Nån gång, kanske....😉
 
Tjingeling och trevlig helg på er alla❤