Norrskensgurun

Jag har fått lillåtelse att lägga upp några av  min kompis fantastiska bilder från i söndags, då hon kom ut till oss för att fota norrsken. Själv hade jag inte ork att haka på, mer än att jag var med en stund och njöt av skådespelet. Sedan gick jag in i värmen och såg "Bron". Från en härlig "aspare" till en annan 😁
 
Foto: Veronica Sundström
 
Foto: Veronica Sundström (förstås 😉)
 
Senare blev det te och macka och mysigt kvällssurr- nästan nattsurr för den delen. Söndagsbusigt liksom 😃
En upplyftande avslutning på veckan som var.
Denna vecka inleddes lika upplyftande. Första juntaträffen med bebis, hemma hos nyblivna familjen, var så himla mysig. En virkad bläckfisk fick bli presenten.
 
             
 
 
 
Förutom att få hålla i den lille godingen, så åt vi jättegod Rawfood chokladkaka, som en av oss lagat till och tagit med. Hann också med en hockeymatch i lyxlogen på kvällen, samt uppvaktade herrn i huset en dag i förskott.
 
Dagen efter var jag på peptalk hos bästa sjukgymnasten. Det var ett tag sedan sist och med andra ord välbehövligt. Hur 17 kan jag ha haft sån tur att träffa på en sån vettig och jordnära sjukgymnast? Inga måsten överhuvudtaget, utan fokusering på möjligheter i stället. När jag kommit upp till frikort kan jag dessutom börja träffa henne oftare utan att ruinera mig, vilket känns hoppfullt. 
 
Nu sitter jag här med hundvakten,  dvs min mamma,  som kommit för att vara med Pumin när vi far på hockey ikväll i Coop Arena. Lady's night blev allas till slut. Så när vi fick tag på 3 för 300kr-biljetter, så slog vi till. 
Nu får de se till att vinna!!!
 
See you😙
 
 
 

Kommentera här: