Up and down and forward

Helg igen! Försöker att se det som att det går framåt, i stället för att det går runt, runt... Imorgon firar vi mannen, som egentligen fyller år på måndag och imorgon är det dessutom vår bröllopsdag. Så på en stund tar jag på mig bagarmössan och börjar fixa lite. Dottern levererar "mormor" när hon slutar jobba idag.
I övrigt har det varit många må-bra-tillfällen under veckan. Våffellunch hos arbetskompisen - i år också ;-)- Solrummet med vän och syster, bastu två kvällar i rad och Yoga igår. Roligt att syrran ville följa och prova! Mycket avkoppling med andra ord och möten med härliga människor både här och där. Härligt!
 
Men livet är ju inte bara det ena... ibland händer saker som ruskar om och skapar oro, men också påminner oss om att uppskatta nuet. Svärfar skrämde oss rejält en dag och behövde ambulanstransport och en natts observation på lassa. Allt är bra nu. Antagligen var det ansträngningen av att bära upp tunga kartonger uppför trapporna till lägenheten som ställde till det. Tur att vi var där (ja, han hade ju ringt efter oss, men inte sagt nåt om det, bara frågat om hjälp med ihopskruvande av möbler...må ju säga att han ändå är lite dumsmart)!
 
 
Pumin fick i alla fall flera tillfällen att ligga på favvomattan hos "fammo och faffa". Jag tycker också jättemycket om den! Vill ha en sån jag å....
 
Bläckisarna är redo för avfärd.
 
 
 
Hoppas bara att de tas emot fortfarande.
 
 
Jag har redan fått blommor av mannen :-) En liten rolig upptäckt under gårdagens middagsförberedelser står fortfarande kvar och pekar finger... Middagen var för övrigt kanongod. Rostbiff gjord på en tjur från Pålmark, 1 mil bort. Närproducerad!
MUMSIGT VÄRRE!
 
 
 
 
 

Kommentera här: