Lite av varje

 Återigen har jag prioriterat annat än att uppdatera bloggen. Dels så har det varit mycket annat på agendan plus att vi håller på att byta dator eftersom vår gamla bokstavligen håller på att falla i bitar. Allt nytt tar lite tid och huvudbry för mig så ha tålamod.
 
Det senaste som hänt är att vi har varit på 75-årskalas. Pappan blev 50 och sonen 25 och slog ihop till en brakfest.
 
 
Tog ledigt från fotograferandet på festen och bara var, så ni får se en del av presenten i stället. Tack vare en gudomlig vän, som gör och ger så mycket av sig själv, så beslutade vi oss för att ge lite goda drycker med tillhörande glas till. Och ett utav glasen till vardera "födelsedagsbarn" är nu graverat som ett litet minne från den stora dagen. Jag hoppas att det uppskattades. Det är inte alltid så lätt att komma på meningsfulla presenter även om viljan finns.
En mycket trevlig fest blev det med mycket av allt. Skratt! Mat! Dryck! Film! Tack för det, vänner ♥
 
Jag och en annan kompis gav oss själva en dag i återbrukets tecken förra veckan. Kom hem med några roliga fynd, som jag till och med funderat på hur jag ska lösa.
 
 
Mina virkade ugglor har blivit så omtyckta när jag har stått på loppis nu två gånger innan vinteruppehållet, och jag har efterlyst något smart sätt att visa upp dem på. Jag blev helnöjd med detta hemmagjorda träd i trä, som dessutom går att "dela" så att det inte tar plats, när jag inte använder det.
 
Ett gammaldags skoställ i metall hittade jag också. Jag har dock inte fotat det och inte heller provat sätta det där jag har tänkt än. Jag tror att det kommer att funka riktigt bra.....någonstans i alla fall.
 
Och så kunde jag förstås inte motstå lite för ögat och kommande pyssel också.
 
 
Det var en helande heldag, som ändå tog knäcken på mig kroppsligt. Men det var det värt! Jag vägrar sluta leva och behöver göra meningsfulla saker för att orka må så bra som möjligt. Därför skriver jag också oftast bara om positiva upplevelser som gör mig glad, eftersom det är det jag vill lägga fokus på. Det andra....som många inte förstår eller inte vill förstå vill jag inte ge för mycket tid och framför allt kraft till. Den behöver jag till annat.
 
Så idag är jag tacksam över att jag...
.... har fått skratta hejdlöst med mannen, dottern och pojkvännen under dagens roadtrip
.... har tittat in hos en kär vän och ätit goda skorpor och nybakt, nyttigt bröd på vägen hem
.... dottern har fått tag på vinterdäck till sin bil, vilket inte var det lättaste pga bilmärket??? Nåväl, nu kommer hon att kunna köra bil i vinter
 
Att tända ljus i mörkret kan vara både mysigt och nödvändigt. Speciellt nu när hösten har kommit på allvar ;-)
Kramar från mig
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: