Lördag

Stan är full av fotbollsspelare, marknadsbesökare och loppisfolk. Jag var först in en sväng på marknadsområdet,  mest för att hälsa på en kompis i hennes kyrkstuga. Åh, så mysigt!
På väg därifrån gick jag runt marknadsområdet, kollade några loppisstånd och gick sedan upp på konstutställningen ovanför bibblan. Fick med mig massor med inspiration och träffade också människor som jag stött på tidigare i skapande sammanhang. Jättetrevligt!
 
På kvällen for jag in till stan igen, med trevligt sällskap,. Nu för kvällsloppisbesök. Trodde jag skulle gå hem utan några fynd denna gång, men sent omsider lyckades jag upptäcka två ljuslyktor som jag gillade. Börjar bli dags att rensa bort några av dem jag redan har hemma :-)
 

Tror att de kan bli effektfulla när ljusen tänds. 10 kr tycker jag de var värda alla gånger.
 
Väl hemma blev det sen middag. Hade förberett en potatisgratäng och lagt skinksteksskivor i marinad, så mannen fick ställa sig att grilla trots regnet. Det var det värt! För det blev supergott! Och han hade ju parasoll....
 
 
Bättre sent än aldrig :-) Han och sonen hade också varit på vift länge, så den middagen visste vart den skulle. Mums!
 
Avslutade kvällen med att njuta av Adeles konsert på TV. Wow! Hade inte så bra koll på henne innan, men blev verkligen tagen av hela henne. Både rösten, låtarna och hur hon tog publiken gjorde mig varm i hjärtat. Feel good- känsla!
 
Igår blev jag glad av Rolandz :-) Verkligen ytterligheter!
 
Olika kan vara bra, på olika sätt......
 
 

Kommentera här: