Rest i tiden

Jag blev precis bjuden på en himmelsk fisksoppa här hemma. Dottern med familj kom med resterna från igår och jag säger bara: Vilka rester!!! 
Gårdagen blev i princip fullspäckad från morgon till kväll. Vi stardade dagen med utställningen Titanic i Skellefteå.
 
 
Den var klart sevärd. Av en slump så sändes filmen på TV i torsdags, så vi grundade med att se på den.....igen😊 Det visade sig vara lyckat tyckte jag, eftersom det blev tydligt vad som var autentiskt och vilka personer som filmen byggde på. Det var mäktigt att se saker som hittats, brev som skrivits och höra historier om människoöden, både bland de som inte överlevde och de som faktiskt gjorde det..
Efter utställningen var vi redo för lunch. Det blev Kina och Tre små rätter med efterrätt. Gissa om vi blev mätta! 
 
 
Damerna lyxade med drickat dessutom😉
 
Orken fanns liksom inte för desto mer stadsutforskande. Det får bli en annan gång. Efter ett par inte så upplyftande affärer drog vi norrut igen. I Jävre stannade vi på Kvarncafeet  för eftermiddagskaffe. Men först tog vi oss en titt på övervåningen och muséet de har där. Det var nytt för mig!
 
 
Så mycket grejer!
 
Som väntat var kropp och knopp ganska slut efter först en dålig natt och sedan en fullspäckad dag. Hann dock inte längre så kom en av grannarna och frågade om vi ville komma över senare. Jamen, det lät ju trevligt😊 
Taktilvilade(lläs: sov) en timme och var sedan fit for fight igen. Vi satt och surrade i flera timmar. Drack vin/whiskey och käkade chips( istället för middag, som inte var aktuell tack vare den stadiga lunchen) och bara mådde gott. Sedan avslutade jag dygnet med en fantastiskt bra  god natts sömn.  Halleluja!
 
Tack för en upplyftande helg allihopa❤
 

Kommentera här: