Januaribarn

Nytt år, nya födelsedagar. Ett av födelsedagsbarnen har vi dock bara följt via datorn. Hela tre år fyllde fyllde han. Igår kom en bild på gullungen iklädd vår present.
 
 
 
 
Det andra födelsedagsbarnet firade vi i söndags.
 
 
Ens dotter kommer ju alltid att vara barn hur gamla de än blir, eller hur? I år skulle hon inte ha så mycket fika...
 
 
Det VAR mycket och det VAR gott! Som alltid. 
Lillprinsessan var förstås också i centrum. Hon provade också sitt halssmycke, som hon fick av mommo och moffa i doppresent. 
 
 
Imorgon åker vi på en liten tripp till Haparanda och Torneå. Naturligtvis ska vi på IKEA och TEX. Presentkorten vi fick i julklapp, både jag och dottern, ska shoppas upp. Resan var redan planerad, men blev såå mycket roligare, i och med att mannen fick telefonsamtal av läkaren i eftermiddag. Han har INTE cancer. Han är "friskförklarad". Inom citationstecken eftersom han har krämpor sedan tidigare, men senaste tidens oro kan vi lägga till handlingarna. Så oerhört skönt!!! Den har funnits i bakgrunden, mer eller mindre, sedan i mitten på december. Det tar nog lite tid att låta det sjunka in, pysa ut och komma ut ur bubblan. Men det är så bra som det är. Det som inte orkas med idag får tas om hand en annan dag. Julgardiner och juldukar hänger kvar och väntar på att någon ska stryka och byta ut dem. De går ingenstans. I övrigt har vi dansat ut julen på självaste "Tjugonde dag Knut". Dansat och dansat.... tomtarna har mer fått krypa tillbaka till sin vrår. Sedan gick luften ur.
 
Snö har vi fått i parti och minut. Vaktmästaren har haft så fullt upp, så julplundringen har han kvar att göra.
 
 
Nu ser jag fram emot att komma igång med träffar med 
både en och två och fler, som både tid och ork inte har räckt till. Idag har vi haft juntaupptakt i alla fall. Jättemysigt! Och roligt att träffas igen. 
 
Kram från mig 
1 Anonym:

skriven

Så skönt att det inte var cancer. .vilken press ni måste ha levt med. Kram

Svar: En enorm lättnad! Nu blev jag bara lite nyfiken på vem jag skriver med😉
insikterochutsikter.blogg.se

Kommentera här: