50 och lite till ...

En hel vecka har jag provat på hur det är att vara över 50-strecket och det känns exakt likadant, bara så ni vet ;-) Trött som tusan är jag, men det beror på annat. Och det var mödan värt att ordna en fest för nära och kära. Jag är så tacksam för alla hjälp jag har fått från höger och vänster, med allt från pompomtillverkning till pyntning, till resning/nertagning av tält, till utlåning av grejer, till bärhjälp, till servering osv.osv... Utan er hade det inte gått♥
Till min dotter vill jag rikta ett alldeles speciellt tack♥ Jag som hade räknat bort dig från feststaben i och med att du nu har en bejsa att ta hand om, fattar inte hur du orkade hålla i trådarna, micken och bejsan- ibland till och med samtidigt!!! Du var grym!!!
Här kommer lite bilder från dagen.
 
 
 
Solrosorna som jag fick på födelsedagen blev perfekt festdekoration. Nästa år ska jag banne mig odla solrosor. De var hur häftiga som helst!
 
 
Tältet pyntades med flaggspel, som mamma och syster hjälpt mig att knåpa ihop, pompoms av servetter, som min fina kompis har suttit och knåpat med, dukar klippta av gamla påslakan och ljuskoppar, som jag gjutit på juntan tidigare. Det var med andra ord en hel del återvunnet, hemgjort och loppisfynd som präglade festen. Gästerna fick ta med sig egen tallrik, som de fick lämna till mosaikpyssel, om de ville. Ni må tro att kreativiteten började ta fart när jag diskade dem dagen efter. Jag hade som inte tagit mig tid att kolla in tallrikarna under festen.
 
 
I garageöppningen hade ett par händiga byggt en bar.
 
  
 
Lamporna fyndade jag så passande på loppis nån vecka innan festen. Hjulet fick jag på födelsedagen av min lillasyster, färdigdekorerat och allt.
 
Klädseln var blommig på olika sätt. Till min man (T-shirt-mannen) svängde jag ihop en alldeles egen tröja kvällen innan.
 
 
Maten bestod av Majsans lasagne, sallad och bröd. Inte kunde jag låta bli att blomma till även bröden.
 
 
Om någon märkte det vet jag däremot inte ;-)
 
Jag är så imponerad av min personal, när till och med diskskyltarna fick blomma. Helt utan direktiv!
 
 
Deltagarna aktiverades med mingelbingo, tipsrunda, blomrebusar och utmaningar.
 
 
 
 
Många besökte baren....
 
 ... t o m lillhjärtat ♥
 
Jag är helnöjd och grannarna tycker vi ska ha öppet varje helg, eller åtminstone göra om det nästa år, men.... nää, enough is enough! Det här blir ett minne för livet, men med både mina egna och övriga släktens olika krämpor, så är detta ingenting man gör varje år. Jag har dock haft roligt både före, under och efter och satt skygglappar för både det ena och det andra.
Nu ska jag dra ut till den varma bastun och kurera mig. Kanske t om testa några presenter som bastukudde och "ruska" .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: