Överladdad

Så laddad så att jag publicerar innan jag skrivit klart förra inlägget och sedan blir jag avbruten av annat och så hinner jag ändå inte berätta allt som jag laddat upp med. 
 
Efter påfyllningen av seratonin ute i naturen fortsatte jag fylla på även med endorfiner. Två dagar har Granholmscampingen tillfälligt öppnat för husvagnsgäster. Vilken glädje att få tillbringa tid med gó-ungen innan höst och vinter, när vi inte träffas så ofta. Så mysigt så, att återigen bli väckt på morgonen av en mjuk barnkram. Detta besöket bidrog också till att semesterkänslan förlängdes ytterligare. Väder och vind gjorde det möjligt till mycket uteaktiviteter och måltider ute på altan.
 
 
Trapporna var roliga. Många kliv blev det. Igen å igen å igen... Tänk att få ha så mycket ork och energi!!!
Jag har förresten börjat ladda med mer antiinflammatoriska livsmedel och hoppas att det ska hjälpa mig må bättre, sova bättre och orka mer. Så snart kanske jag också kör trappintervaller tillsammans med honom ;-)
Jag provade bland annat ett salsarecept som jag tyckte lät spännande. Avokado, mango(skulle eg. vara papaya), lök, gurka etc i en salig blandning. Det är godare än det ser ut faktiskt.
 
 
När campinggästerna drog norrut igår förmiddag, så var risken ganska stor att jag skulle ha hamnat i viloläge, efter dessa roliga OCH intensiva dagar. Det gjorde jag väl i och för sig också, även om det inte var i liggande tillstånd. Jag fick påhälsning av kompis, som dessutom kom med en födelsedagspresent. En del fyller år länge ;-)
Ett extra batteri till kameran. Precis vad jag behövde. Tänk att hon visste det ;-) Lite trögstartade kom vi oss till slut iväg på en promenad med hundar och kameror. Det blev en lång promenad. Inte mycket längre än vanligt avståndsmässigt- däremot tidsmässigt. Avslutade med lite badlek för hundarna. Batteriet tog ironiskt nog slut under promenaden- kanske sista gången jag hamnar i den situationen, nu när extrabatteriet är laddat. Bäst att gå stoppa det i kameraväskan!!!
 
 
Idag har jag laddat upp med lite andra bra-att-ha-saker. 
 
  
 
Nya tvålpumpen är fylld till brädden och alternativ när suget sätter in är inhandlat.
Sist, men inte minst har jag investerat i .....
 
 
Jag tror aldrig att dessa har varit så efterfrågade som i sommar! Nu mina vänner finns det resurser :-)
 
Jag fortsätter fixa och dona i pysselrummet. Idag blev jag klar med putsning av fönster och upphängning av gardin. Nytt är också förvaring, som jag fick hem för några dagar sedan. 
 
 
 
De passade perfekt till mina färdigvirkade alster, eftersom de var betydligt större än jag trodde. Jag är så nöjd!
Jag är snart redo för en spännande pysselhöst- både hemma på kammaren, men också tillsammans med juntavännerna. Att pyssla är en rolig syssla ;-)
 
Nu ringer matklockan! Dags för påfyllning av energi :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: