Back on track

... eller i alla fall piggare och med mer ork. Lusten till loppis kom tillbaka lagom till Arcusloppisen. Vilken tur! För det är ju dessutom mer än bara en dag på loppis. Som vanligt så hade vi supertrevligt och skratten haglade tätt när vi träffades utanför både före, under lunchen i bilen och efter. För inne har vi nog med att hålla reda på oss själva.
 
 
Och här kommer några av inköpen...
 
 
Några krukor blev det också, så nu blir det till att göra sig av med några andra.
 
 
 
Det blev en liten rockad och det inspirerar till ännu mera hemmafix. 
 
Vi avslutade dagens utflykt med shopping till juntan på IcaMaxi, där de har en hel del roligt för pysseltokar. Julhörnan var nu klar, så det fanns mycket fina band, spetsar, papper mm att välja mellan. Tjoho!!!
 
Kvällen tillbringade vi hastigt och lustigt hos hockeyvännerna. Pizza i pausen fick det bli, eftersom det var tidig match och vi inte riktigt var med i matchen förrän en halvtimme innan matchstart. Tur att det bara tar en kvart och köra, så vi hann :-) Mysigt var det, men vi tog tidig kväll ändå, med tanke på att dagen hade tagit på krafterna.
 
Även idag blev det några loppisfynd. Reprisen hade öppet när det var Patronsöndag, så tillsammans med mamma gjorde vi en liten söndagsrunda. Böcker för kommande vikningar, ett par lite nötta zinklyktor att ha på altan och en julstjärna med pärlor och belysning blev summan av kardemumman. Och så passade vi på att bjuda mamma på fika på Hanséns- och oss själv också förstås :-) Vi var inte de enda som lockades av patronpriserna, men lyckades få ett bord i alla fall. Och det var gott och billigt :-)
 
Den som väntar på nåt gott.... idag blev fredagens tänkta middag äntligen av. I fredags gjorde vi lätt för oss och åt rester och igår åkte vi ju bort. Det är skönt att det går att ändra planerna eftersom. 
 
Rundar av med en tjuvtitt på det jag satt igång under dagen. Nu lockar det igen att prova några nya idéer. 
 
 
 Vad månde detta bliva, tror ni?
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: