Midsommarfirande

 
 
Vädret var med oss även om det inte var så varmt i luften. Vi hade dukat på altanen, så att vi skulle vara säkra ifall regnet skulle överraska oss. Regnet kom på midsommardagen i stället. Med råge.
 
 
Matjestårtan blev ganska god faktiskt. Kul med något nytt.
 
 
Efterrätten var dock en favorit i repris och den blev supergod. Gjorde om receptet lite grann sen sist. Väldigt lyckat, tycker jag.
 
En traditionell femkamp, med både gamla och nya inslag, hör till. I år tävlade vi lagvis. Började med luftgevärskytte och gick sedan vidare till blåsrör.
 
 
 
Stövelkastning ( i år klarade ingen den annars så vanligt förekommande bedriften att kasta upp stöveln på ett tak eller något annat ställe utanför mätområdet :-) )
 
Kasta olika bollar och puckar i vattenfyllda hinkar.
 
Och sist men inte minst fisketävling nere på udden.
 
 
 
Det lag som vann fick förstås börja välja pris från prisbordet, som innehöll allt från en sextimer till vackra muggar, hemliga paket och en hel del annat smått och gott. Väldigt lättsamt och opretentiöst! Alla bidrog med egen mat och dryck och priser till lekarna. Då räckte orken till även för mig. Det viktigaste för mig är att umgås och ha trevligt tillsammans.
 
Och jag hade i alla fall trevligt :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: